OVER CLUBRIGTEr

ClubRigter is ooit ontstaan door de liefde voor muziek. Ik heb een aantal jaren geleden een nieuwe muziekstroming, voor mij dan althans, ontdekt: Soul & Jazz.  De liefde groeide snel en daarbij kwam ook de support voor onze eigen talenten: De muziek uit Nederland, die vaak nog, zeker in dit genre, wordt ondergewaardeerd. 

Ik draaide inmiddels al wat vaker live op locaties en begon uiteindelijk ook bij de lokale radio mijn favoriete muziek te draaien. Uiteindelijk resulteerde dat in juni 2013 in een eigen programma; ClubRigter. 

In September 2013 was daar ook de eerste editie van ClubRigter SoulSessions. Een verlengde van het radioprogramma, maar dan live op het podium van Galerie Windkracht 13. Voor de eerste editie is Rebekka Ling uitgenodigd met haar band. Inmiddels zijn er tal van namen uit de Nederlandse, talentvolle soulwereld te gast geweest en met succes! 

Wij brengen dus goede, kwalitatieve muziek en supporten dit op de radio, op het podium, maar ook via onze website en/of Facebook-pagina.

X,

Richard

© 2017 CLUBRIGTER.NL