Sabrina Starke pakt Utrecht in!

October 9, 2016

Voor het tweede deel van haar "Dreamers Tour" deed ze, net zoals in het eerste deel, wederom TivoliVredenBurg aan. Dat was een terechte keuze, want de stad liep wederom massaal uit om de fijne soul van Starke te beluisteren. Door de release van haar laatste plaat, de meest persoonlijke van de in totaal 4 eigen platen, heeft Sabrina keuze zat qua repertoire voor haar tour door Nederland. Toch kiest zij voornamelijk voor de laatste en eerste plaat, toch wel de meest succesvolle albums van de 37-jarige zangeres uit Rotterdam. Na een, inmiddels bekend, opening van de show (Don't Think You Know Me) gaat zij verder met o.a Foolish, Do For Love, afkomstig van debuuplaat "Yellow Brick Road" en een (altijd) gevoelig moment van de show met "Save Me", waar Starke, ondanks de kwetsbaarheid van het liedje, de lachers op haar hand krijgt door een gevatte opmerking te maken over het felle licht.  Utrecht eet uit de hand van Starke en haar ijzersterke band en klapt en zingt volop mee met de bekende hits en de opdrachten die zij aan het publiek meegeeft tijdens o.a het laatste nummer van haar reguliere set, All In Line (zie video). 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Interview: Rachel Louise

March 12, 2017

1/5
Please reload

Recente berichten

June 16, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 CLUBRIGTER.NL