Wave two; nieuwe tracks van John Mayer

February 27, 2017

 

 

John Mayer heeft dit jaar de gewoonte aangenomen om zijn nieuwe muziek in delen uit te brengen. In Januari kwam de nieuwe single "Love On The Weekend" samen met 3 gloednieuwe tracks uit; onderdeel van  The Search for Everything: Wave One.  Afgelopen vrijdag was daar het tweede deel met o.a Helpless & Still Feel Like Your Man. 

 

Een mooie, nieuwe manier om je muziek onder de aandacht te brengen en het publiek continu te kunnen verrassen met de releases. Het gebeurt tegenwoordig vaker dat artiesten iedere week een teaser brengen door middel van het uitbrengen van een single. Door deze nieuwe manier van muziek uitbrengen zorg je er bovendien voor dat je in de spotlights blijft staan. 

 

John Mayer staat 2 en 3 mei 2017 in het Ziggodome. Beide concerten zijn uitverkocht. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Interview: Rachel Louise

March 12, 2017

1/5
Please reload

Recente berichten

June 16, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 CLUBRIGTER.NL