Nieuwe namen voor NSJ!

March 4, 2017

 

Zoals je weet, omdat je waarschijnlijk zelf vaak naar het festival gaat, staat North Sea Jazz ieder jaar weer bol van de geweldige muzikanten en namen. Ook voor de editie van 2017 is de line-up om van te smullen. Eerder werd o.a Jamiroquai al aangekondigd, deze week volgden wederom weer nieuwe namen en dat zijn wederom niet de minsten.

 

Zo werd bekend dat o.a Usher & The Roots, Erykah Badu, Gladys Knight, Cory Henry en De La Soul komen optreden op het immens populaire festival in het Rotterdamse Ahoy.  Ook een van onze favorieten, Robert Glasper, komt dit jaar naar North Sea Jazz.

 

De komende maanden worden er nog meer namen bekend gemaakt. De 3-daagse kaarten zijn al een tijdje uitverkocht, er zijn nog wel losse kaarten voor de vrijdag en zondag. Vanaf 29 april komen ook nog All-in kaarten in de verkoop. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Interview: Rachel Louise

March 12, 2017

1/5
Please reload

Recente berichten

June 16, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 CLUBRIGTER.NL