Sarah-Jane verovert harten in Haarlem

November 12, 2017

 

Afgelopen vrijdag was de start van de nieuwe tour van Sarah-Jane, de Black Magic-tour, naar aanleiding van het uitbrengen van de gelijknamige EP, eind september. Met deze EP heeft de zangeres uit Amsterdam zich andermaal overtroffen en zijn de voornamelijk poppy liedjes zoals Letter To The Moon en One Of A Kind, uitgebracht als singles, opgevolgd door volwassenen, sterke & muzikaal uitdagendere liedjes. 

 

Deze nieuwe liedjes hoorde ik, op een enkele na, vanavond voor het eerst tijdens de officiele opening van de tour in het cafe van Patronaat,  die nog langs Amsterdam en Groningen gaat. Naast haar eigen tour doet zij tussendoor ook nog de support voor Billy Ocean in de Benelux.  De band, ook volledig ververst sinds de release van Black Magic, begint de avond met een intro waarna de zangeressen en Sarah-Jane het podium beklimmen voor de eerste track, de single Water.  De single deed het sinds de release goed en ook live heeft deze een sterke aantrekkingskracht. Naast liedjes van de nieuwe EP is Sarah-Jane ook de oudere liedjes gelukkig niet vergeten en zelfs Deigh & Nite, afkomstig van de allereerste EP (2012) ,wordt niet overgeslagen.

 

Dat Sarah-Jane een live-performance kan neerzetten is voor veel mensen geen verrassing meer, maar met haar kakelverse band en nieuwe sterke liedjes gaat zij wel een nieuwe fase in. Een duet met Paa Kofi, die ook het voorprogramma verzorgt voor de tour, tijdens "Beautiful Stranger",  een mannelijke bezoeker op het podium, waar Sarah het liedje "Teach Me" voor zingt, en een geweldige uitvoering van haar eigen favoriet "Miracles of Melanin", die zelfs even over moet aangezien er iets mis ging bij het geluid, zorgt voor een extra dimensie aan de al sterke live-reputatie van de zangeres.  Als klap op de vuurpijl bespeelt zij ook voor het eerst (en zeker niet voor het laatst) ook nog zelf de drumpad tijdens o.a Come Down. 

 

Als Sarah-Jane zijnde moet het goed voelen om met deze show de rest van de tour te volbrengen en daarnaast ook als support-act van Billy Ocean nog meer muziekharten te gaan veroveren. Aan haar nieuwe liedjes, band en volprezen liveshow zal het absoluut niet liggen. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Interview: Rachel Louise

March 12, 2017

1/5
Please reload

Recente berichten

June 16, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 CLUBRIGTER.NL