Festival Mundial met o.a The Cool Quest en Secret Rendezvous

June 16, 2018

 

Op 23 en 24 juni zal in Tilburg het festival Mundial los gaan! Het festival kent verschillende karakters maar de live-muziek staat wel als een paal boven water en is een belangrijk onderdeel van dit bijzondere festival! Als we een blik op het programma werpen dan zien wij dat er een aantal van 'onze' acts op het podium klimmen dit weekend. Op zaterdag is dat de funk/hiphop-band The Cool Quest. Een bekende van ons, want wij supporten ze al geruime tijd. Op zondag is het om 13:00 uur tijd voor Remi en Sietske van Secret Rendezvous. Ze spelen met volledige band! Een aanrader dus. Ook op zondag speelt Luna Mae. Zij treedt om 20:00 uur aan op het Enjoy The World-podium. 

 

Kijk voor meer informatie en kaarten op de website: http://www.festivalmundial.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Interview: Rachel Louise

March 12, 2017

1/5
Please reload

Recente berichten

June 16, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 CLUBRIGTER.NL