Nieuwe muziek!

June 16, 2018

De afgelopen weken is er volop muziek uitgekomen waar wij bij ClubRigter heel blij van worden. Eerst was daar eind mei de nieuwe single van Luna Mae. Mae bracht in 2015 haar eerste EP uit. Daarna heeft zij haar eigen carriere op een wat lager pitje gezet, maar 2018 moet, met o.a de Popronde, haar jaar worden. De eerste single is een feit: Special Friend! Gisteren werd ook de videoclip gereleased (Zie video).

 

 

 

 

FIND MY WAY

 

Rebekka Ling volgen wij al sinds dat zij haar debuutplaat, Travel Light, uitbracht. Ook was ze onze eerste gast tijdens onze Live SoulSessions en ook voor Rebekka heeft het even geduurd voordat er weer nieuwe muziek werd gebracht. In 2017 was daar al Spark en afgelopen maand kwam "Find My Way" uit. Een lekkere track met wat meer rock en een fijn stel muzikanten die haar begeleiden. Check it out!  

 

SABRINA STARKE

 

Tal van projecten en daarnaast ook nog afstuderen; Sabrina Starke heeft het druk, maar gelukkig tijd genoeg om ook bezig te zijn met nieuwe muziek schrijven. Het eerste resultaat is Live & Learn, de eerste single die deze maand uitkwam. Op dit moment is ze op tour met het Jazzorkest van het Concertgebouw om haar grote idool Nina Simone te eren. Het nieuwe album met eigen muziek komt er zeer binnenkort aan! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Interview: Rachel Louise

March 12, 2017

1/5
Please reload

Recente berichten

June 16, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 CLUBRIGTER.NL